Arrangement

Navn Hvalpemotivation, Hold 2 HinnerupSøften
Type Hvalpemotivation
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 6
Tidspunkt 27.04.2024 kl 10.00 - 08.06.2024 kl 11.30
Tilmeldingsfrist 16.04.2024 kl 16:00
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted DKK Kreds 6, Hinnerup/Søften
Kappa 11, Søften
8382 Hinnerup
Telefon 22116133
E-mail mettejacobsendkk@gmail.com
   
Beskrivelse Hvis du er den heldige ejer af en hvalp mellem 8 uger og 6 mdr. eller har en helt utrænet hund, så er holdet her noget for dig. Her lærer du om det gode samarbejde med din hund, baseret på motivation, tillid og gensidig glæde. Vi arbejder med socialisering/miljøtræning, som er så vigtigt i denne periode af hundens liv, hvor den er meget modtagelig for nye indtryk. Vi træner belønningsbaseret efter positive metoder og bruger DKK basisøvelser.

Træningen består bl.a. af følgende elementer:
- Hundesprog/signaler.
- Indlæring af markør.
- Kontaktøvelser.
- Indkald.
- Frivillig håndtering.
- Selvkontrol.
- Ro på tæppe.
- Gå pænt i løs line.
- Indtage positioner: Sit, dæk og stå.
- socialisering/miljøtræning

Formål: at styrke relationen mellem dig og din hvalp og at lære dig, hvordan du gennem grundtræning og opmuntring kan opnå et godt samarbejde med din hvalp. Du lærer at aflæse din hvalp så du bedre kan støtte den gennem udfordringer og oplevelser i livet. Du lærer at arbejde selvstændigt med din hund, så du kan fortsætte den vigtige, daglige træning hjemme. Vi snakker også om de udfordringer, der kan opstå med hvalpen undervejs.

NB: Tilmeldingen er BINDENDE. Der tilbagebetales IKKE ved framelding. Holdet vil bestå af max. 8 og min. 6 kursister. Efter tilmeldingsfristen får du besked på den mail, du har opgivet ved tilmelding, om der er tilmeldte nok til at oprette holdet. Hunden SKAL have en lovpligtig ansvarsforsikring og være påbegyndt sine basisvaccinationer. Vi træner ude i al slags vejr.

Instruktør: Mette Jacobsen
   
Mødetid/sted Lørdag den 27 April
Lørdag den 4 Maj
Lørdag den 11 Maj
Lørdag den 18 Maj
Lørdag den 1 Juni
Lørdag den 8 Juni
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 600 kr