Bliv medlem

Medlemskontingentet er kr. 515,00 for løbende 12 måneders medlemsskab. Klik på linket herunder for at melde dig ind..

Klik her for at blive medlem i DKK

Bemærk venligst, at denne side kun er til oprettelse af nye medlemmer. Du kan ikke betale kontingent på et eksisterende medlemskab.
Hvis du allerede er medlem og ønsker at betale dit kontingent, skal du benytte det fremsendte girokort eller overføre pengene på Reg.: 4865 Konto: 9407200 og huske at anføre medlemsnummer på indbetalingen.

Bliv medlem af Dansk Kennel Klub og få en række fordele og tilbud, som hurtigt kan gøre årskontingentet til en god investering.
Du får medlemsbladet HUNDEN ti gange om året - mange siders nyttigt og underholdende læsestof om hunde og hundefolk.
Du får rabat på alle Agria's forsikringer(www.agria.dk).
Du kan få en gratis hjemmeside - klik her
Du får bogtilbud - spændende hundebøger med store rabatter - til dig selv eller til gaver.
Du får rabat hos Novasol / dansommer - se her.
Du får rabat hos Q8 - se her.
Du kan deltage i DKK's hvalpekurser - starten på et godt hundeliv. Nye kurser begynder ca. hver anden måned i alle DKK-kredse fordelt over hele landet.
Du får mulighed for at deltage i lydighedstræning hos rutinerede instruktører - til glæde for dig og din hund og jeres omgivelser.
Du kan deltage i agility, en herlig sportsaktivitet for dig og din hund.
Du kan deltage i mange andre aktiviteter i din kreds, f.eks. foredrag, fælles traveture, ringtræning og meget meget mere.
Du kan få råd og vejledning hos DKK's juridiske konsulent om gældende "hunderet".
Du kan få gode råd af DKK's hundekonsulenter om hundeproblemer og problemhunde. Konsulenterne sidder ved telefonen næsten hver dag.
Du kan få din hund mentalbeskrevet, så du får større indblik i dens psyke - et vigtigt aspekt, hvis du gerne vil have hvalpe. En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at hunden er et harmonisk veltilpasset familiemedlem, som du og dine omgivelser kan glædes over i mange år.