DKK Medlemsservice

Som nyt medlem kan du vælge mellem 2 typer af medlemsskab.

Et almindeligt medlemsskab (hovedmedlem) koster kr. 595,00, og løber i 12 måneder, fra den måned man har meldt sig ind. Er du bosiddende udenfor Danmark koster et medlemskab kr. 744,00.

Hvis der allerede er en person i husstanden som er medlem, kan man melde sig ind som husstandsmedlem. Det koster kr. 301,00, og løber i 12 måneder fra den måned man har meldt sig ind. Et sådant medlem har samme rettigheder som et almindeligt medlem, men modtager ikke sit eget eksemplar af det månedlige medlemsblad "HUNDEN". Når man indmelder sig som husstandsmedlem skal man opgive medlemsnummeret på det hoved medlem, som husstandsmedlemsskabet er knyttet til.

Bemærk venligst, at denne side kun er til oprettelse af nye medlemmer. Du kan ikke betale kontingent på et eksisterende medlemskab.

Hvis du allerede er medlem af DKK – men dit medlemskab er stoppet på grund af manglende betaling, så log på ”Min Side” – ”Medlemskab” og betal derfra.

Indtast dine oplysninger og klik på "videre"

Medlemstype

Hovedmedlem     Husstandmedlem
   
Fornavn  *
Efternavn  *
   
Vej og husnummer  *
Adresse2
Postnr  *
Land
   
Telefon
Mobiltelefon
E-mail adresse
Ønsket password
   
I betalingsprocessen kan dit betalingskort gemmes så dit medlemskab fremover 1 gang årligt, betales gebyrfrit (automatisk kortbetaling). Ønsker du kortet gemmes? Du kan til enhver tid ændre dette valg på "Min side – Medlemskab"
Jeg giver samtykke til at DKK's hovedsponsorer må kontakte mig pr. mail eller telefon.
Jeg bekræfter som nyt medlem af DKK at ville overholde DKKs love og regler. Link til love og regler