Ny E-mail adresse? / Ændre E-mail adresse 

Har du fået ny e-mail adresse? Hvis du allerede er registreret som bruger med en "gammel" e-mail adresse er det en stor fordel for dig selv hvis du ændrer denne og IKKE registrerer en ny!

Af og til får man ny e-mail adresse. På Hundeweb er det en stor fordel for dig som bruger, at ændre din e-mail adresse på din eksisterende log ind og ikke foretage en registrering af den nye e-mail adresse som ny bruger.
Grunden til dette er, at på Hundeweb.dk er en bruger bygget op med en unik systemID, en e-mail adresse samt et valgfrit password. Alle bestillinger, tilmeldinger osv. registreres i systemet på denne unikke systemID. Det betyder, at hvis du ændrer en e-mail adresse koblet til din systemID, så vil alle tidligere bestillinger, tilmeldinger mv. fortsat være tilgængelige.
Hvis du derimod registrerer en ny e-mail adresse, så vil systemet ikke have mulighed for at give dig adgang til dine tidligere bestillinger, tilmeldinger mv.

Er du medlem af DKK er det endnu vigtigere at ÆNDRE din e-mail adresse og ikke oprette den på ny. Systemet er lavet sådan at ET medlemsnummer kun kan være tilknyttet en e-mail adresse.

Du skal være logget ind på "Min side" for at ændre din e-mail adresse. Du vil på din nye e-mail adresse modtage en mail med et link hvor med du skal bekræfte ændringen. Først herefter vil ændringen være gældende.Fortryd