Arrangement

Navn Ryglidelser hos hunde - KUN GRAVHUNDEKLUBBEN
Type Webinar
Arrangør Dansk Kennel Klub
Tidspunkt 03.09.2024 kl 18.00 - 03.09.2024 kl 20.00
Tilmeldingsfrist 03.09.2024 kl 17:55
  Deltagelse kræver ikke medlemskab
   
Sted Microsoft Teams

Telefon 56188141
E-mail post@dkk.dk
   
Beskrivelse *KUN GRAVHUNDEKLUBBEN*
Webinar om ryglidelser hos hund med dyrlæge Ken Lindeblad.

Ryglidelser er et stort emne, men Ken vil fokusere på 2 hoved grupper: diskusprolaps bredt – men specielt hos de mindre (condrodystrofe) racer (gravhunde, fransk bulldog mm) og ”low back pain” (cauda equina syndrom, tryk på nerverødder bagest i ryggen) hos de større brugshunde.

Der vil være en gennemgang af hvilke symptomer man skal lægge mærke til hos en hund med rygsmerter, og gennemgå udredning og behandlingsmuligheder, samt forebyggelse/træning og herunder lidt om gravhundeklubbens rygprogram.

OBS! Webinaret bliver ikke optaget.

Om underviseren:
Fagdyrlæge og Master of Companion Animal Surgery.
Arbejder hos Orthovet, CENTER FOR VETERINÆR SPECIALKIRURGI OG SPORTSMEDICIN i Ringsted
Praktiserende Dyrlæge I 42 år, de sidste 25 år overvejende arbejdet med patienter indenfor ortopædi og neurologi på henvisningsbasis. Der ud over arbejder jeg med specialiseret kirurgiske indgreb. Er medlem af Dansk og udenlandske interesse/erfa-grupper indenfor specialiseret Ortopædi. Arbejder i det daglige meget med brugs- og sportshunde, og har selv en ruhåret hønsehund, og har også haft gravhund.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 100 kr
   

Du skal være oprettet som bruger på Hundeweb, for at kunne tilmelde. Følg linket og log ind. Er du ikke allerede bruger, opretter du dig ved at følge linket og klikke på 'Registrer ny bruger'