Arrangement

Navn Ølstykke ringtræning SPOTKURSUS 2
Type Ringtræning
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 1
Tidspunkt 29.08.2022 kl 19.00 - 29.08.2022 kl 20.30
Tilmeldingsfrist 21.08.2022 kl 12:00
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted Maglehøjskolen
Skelbækvej 8a
3650 Ølstykke
Telefon 4717
E-mail anette.olsen.ao@gmail.com
   
Beskrivelse Er du ny udstiller og skal du snart på din første udstilling? Eller er du erfaren udstiller, som lige skal have pudset formen af?
Dette SPOT kursus er for alle niveauer. I den praktiske træning vil vi dele jer op efter niveau og tilrettelægger vores undervisning så alle kan være med og får gode råd med hjem.
Er du ny udstiller giver vi gode råd og træner på at hunden lærer at stå og gå/løbe på den rigtige måde, så den viser sig bedst muligt. Samt lærer at arbejde tæt på andre hunde.
For den mere erfarne udstiller arbejder vi på de sidste detaljer, holdning, tempo, vendinger og håndtering.
Dette er et ud af to spotkurser – første kursus er d. 22.08.2022 kl. 19-20.30. Tilmelding separat på hundeweb. Man kan deltage på et eller begge kurser.


DET PRAKTISKE:
Deltagelse kræver medlemskab. Er du ikke allerede medlem, kan du oprette et prøvemedlemskab i forbindelse med denne tilmelding.
Holdet oprettes med minimum 6 deltagere.
Holdet har max. 8 kursister pr instruktør
Alle hunde der deltager på holdet, skal være vaccinerede, registreret i Dansk Hunderegister og have en ansvarsforsikring, der dækker hundetræning.

Du får direkte besked på den opgivne mailadresse, efter fristens udløb, hvis holdet IKKE oprettes.
Tilmeldingen er bindende. Der tilbagebetales ikke gebyr ved framelding eller flytning til andet hold, SENERE end 14 dage før sidste tilmeldingsdato. Ved framelding før, tilbagebetales gebyret minus 50 kr. i administration.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 83 kr
   

Du skal være oprettet som bruger på Hundeweb, for at kunne tilmelde. Følg linket og log ind. Er du ikke allerede bruger, opretter du dig ved at følge linket og klikke på 'Registrer ny bruger'