Arrangement

Navn Nose Work begynder 1 Aarhus Syd
Type Nose Work
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 6
Tidspunkt 19.02.2022 kl 10.00 - 01.04.2022 kl 11.30
Tilmeldingsfrist 01.02.2022
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted DKK Kreds 6 Aarhus Syd
Trankær Mosevej 23
8310 Tranbjerg J
Telefon 22116133
E-mail mettejacobsendkk@gmail.com
   
Beskrivelse Nose Work er inspireret af de udfordringer, som specialsøgshunde møder i deres daglige arbejde.
Målsætningen med sporten er at give hunde og deres ejere mulighed for, på en rolig og lettilgængelig måde, at få et aktivt samarbejde igennem Nose Work.

Sporten går ud på, at hunden skal søge efter specifikke dufte i forskellige miljøer, hver ekvipage konkurrerer imod sig selv. Ved at duften placeres i forskellige højder og miljøer med varierende sværhedsgrad, får hunden mental og fysisk stimulation.
Sporten kræver hverken avanceret eller dyr udrustning, men bygger på hundens medfødte instinkt, nemlig at anvende sin lugtesans.

Nose Work er en sport, som alle hunde og hundeejere kan lære. Nose Work er baseret på værdier såsom alsidighed, sikkerhed og hundens mentale og fysiske sundhed. Nose Work er for alle hunde, og selv reaktive hunde kan konkurrere i denne sport, da man er på banen én ekvipage ad gangen.
Der er lagt stor vægt på sikkerhed, og at ingen hund eller hundefører skal kunne komme til skade under træning eller konkurrence.
Desuden er Nose Work en let måde at give hunden mental og fysisk stimulation, og Nose Work-sporten er baseret på, at al indlæring sker igennem forstærkning af ønskværdig adfærd. Det overordnede formål med Nose Work er, at det skal være sikkert og sjovt for samtlige involverede.

Holdet vil bestå af max 6 hunde

Efter udløb af tilmeldingsfristen vil du få besked på den opgivne mail om der er nok tilmeldt til at oprette holdet.
Tilmelding er bindende. Der tilbagebetales ikke ved framelding.

Underviser Mette Jacobsen

Hunden skal have lovpligtig ansvarsforsikring og være vaccineret mod Parvovirus.
   
Mødetid/sted 19 Feb - Online teori lektion
26 Feb
5 Marts
12 Marts
26 Marts
2 April
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 600 kr Vi beklager at der ikke er flere pladser på dette arrangement. Du kan evt. kontakte Dansk Kennel Klub Kreds 6 på mettejacobsendkk@gmail.com og høre om muligheden for at komme på venteliste.