Arrangement

Navn Hverdags lydighedstræning HLT
Type Træning til HLT
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 11
Tidspunkt 11.08.2021 kl 19.00 - 29.09.2021 kl 20.30
Tilmeldingsfrist 04.08.2021 kl 20:00
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted Amagerskolen Skjern
Amagervej 35C
6900 Skjern
Telefon 22143322
E-mail sus@pecasus
   
Beskrivelse Hverdags lydighedstræning (HLT) er for alle hunde over 6 mdr. Også blandingshunde og hunde uden stambog. Formålet med træningen er, at få positive oplevelser med sin hund og derved en glad familiehund hvor der er en god relation mellem hund og ejer. Samt en hund der færdes glad og tryg i hverdagen.
Det er muligt at deltage i træningen som hyggelig hverdags lydighedstræning eller du kan vælge at træne med henblik på prøveaflæggelse, når du er klar til det.
Ud over praktiske øvelser, såsom gå pænt i snor, forblive på stedet, indkald, ud og ind af køretøj, hilse på mennesker, søg, tricks mm. undervises bla. i hundens elementære behov, hundens sundhed, soignering, ansvar som hundeejer osv.
Træningen foregår på Amagerskolen den første gang og vi vil fra gang til gang aftale næste træningssted. Lidt transport må forventes ind i mellem.
Vi træner altid på små hold, så der er plads og tid til den enkelte.
Yderligere oplysninger hos instruktør:
Susanna Kristensen
Telefon 22143322
Mail sus@pecasus.dk
   
Mødetid/sted Vi træner i alt 8 onsdage + en lørdag formiddag.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 640 kr
   

Du skal være oprettet som bruger på Hundeweb, for at kunne tilmelde. Følg linket og log ind. Er du ikke allerede bruger, opretter du dig ved at følge linket og klikke på 'Registrer ny bruger'