Arrangement

Navn ONLINE-Hvalpe og grundtræning - alle hunde
Type Hvalpemotivation
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 1
Tidspunkt 18.01.2021 kl 12.00 - 22.03.2021 kl 12.00
Tilmeldingfrist 16.01.2021 kl 12:00
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted Hjemme
Hvor du vil
3670 Veksø Sjælland
Telefon 47173430(17-18)
E-mail anette.olsen.ao@gmail.com
   
Beskrivelse Vi giver dig nu muligheden for et online grundtrænings forløb.
Har du lige fået hvalp, har du en unghund som trænger til at få genopfrisket træningsprincipperne og finde motivationen, eller har du en ældre hund som aldrig har trænet før, så er dette hvalpehold noget for dig.
På dette hold arbejder vi på at skabe en god relation mellem dig og din hund. Vi arbejder med principperne kontakt, leg, initiativ og selvkontrol.
I løbet af træningen bliver du introduceret til grundlæggende øvelser som kontakt, indkald, gå pænt, sit, dæk og meget mere. Du vil lære om positiv belønning, og om hvordan øvelserne trinvis opbygges.
Kurset vil udelukkende foregå online, med mulighed for aflevering af træningsvideoer der giver instruktøren mulighed for at give feedback og vejlede de enkelte kursister, så man kan komme videre i sin træning.
Kurset starter med en teoretisk præsentation med lidt generel information om hundens udvikling, kropsprog og træningsprincipper, efterfulgt af 6 træningsuger med videopræsentation af ugens øvelser.
Holdet henvender sig til hvalpe fra 8 uger og hunde som ikke tidligere har gået til træning.
Tilmeldingen er bindende. Der tilbagebetales ikke gebyr ved framelding SENERE end 14 dage før sidste tilmeldingsdatoen. Ved framelding før, tilbagebetales gebyret minus 50 kr. i administration
   
Mødetid/sted Den første mandag åbnes der for den teoretiske præsentation. Den efterfølgende mandag bliver der åbnet op for den første omgang træning, og derefter vil der blive åbnet op for en ny træningsuge hver anden mandag.
Man kan løbende få feedback på sin træning, og få hjælp fra instruktøren ved at uploade videoer af sin træning.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 550 kr
     
Tilæg
Prøvemedlemskab Pris 175 kr