Arrangement

Navn ONLINE sommerferiehold grundtræning -alle hunde
Type Hvalpemotivation
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 1
Tidspunkt 22.06.2020 kl 18.00 - 10.08.2020 kl 12.00
Tilmeldingfrist 22.06.2020 kl 16:00
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted Hvor som helst
hjemme som udgangspunkt
Telefon 47173430
E-mail anette.olsen.ao@gmail.com
   
Beskrivelse Kan du ikke finde et hold som passer dig tidsmæssigt eller er der bare ikke plads, så giver vi dig nu muligheden for et online grundtrænings forløb.
Har du lige fået hvalp eller har du en unghund som trænger til at få genopfrisket træningsprincipperne og finde motivationen, eller har du en ældre hund som aldrig har trænet før, så er dette hvalpehold noget for dig.
På dette hold arbejder vi på at skabe en god relation mellem dig og din hund. Vi arbejder med principperne kontakt, leg, initiativ og selvkontrol.
I løbet af træningen bliver du introduceret til grundlæggende øvelser som kontakt, indkald, gå pænt, sit, dæk og meget mere. Du vil lære om positiv belønning, og om hvordan øvelserne trinvis opbygges.
Kurset vil udelukkende foregå online, med mulighed for aflevering af træningsvideoer der giver instruktøren mulighed for at give feedback og vejlede de enkelte kursister, så man kan komme videre i sin træning.
Kurset starter med en teoretisk præsentation med lidt generel information om hundens udvikling, kropsprog og træningsprincipper, efterfulgt af 6 træningsuger med videopræsentation af ugens øvelser. Kursets indhold svarer til et normalt hvalpemotivationshold på 10 til 12 lektioner
Holdet henvender sig til hvalpe fra 8 uger og hunde som ikke tidligere har gået til træning eller som trænger til at få genopfrisket deres grundtræning.
Tilmeldingen er bindende. Der tilbagebetales ikke gebyr ved framelding SENERE end 1 måned før sidste tilmeldingsdato. Ved framelding før, tilbagebetales gebyret minus 50 kr. i administration
   
Mødetid/sted Mandag d. 22. juni åbnes der for den teoretiske præsentation. De efterfølgende 6 mandage vil der blive åbnet op for en ny træningsuge.
Man kan løbende få feedback på sin træning, og få hjælp fra instruktøren ved at uploade videoer af sin træning.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 550 kr
     
Tilæg
Prøvemedlemskab Pris 175 kr