Arrangement

Navn HLT Begynder/Bronze 4 Aarhus Syd
Type Træning til HLT
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 6
Tidspunkt 20.08.2020 kl 18.45 - 08.10.2020 kl 19.45
Tilmeldingfrist 05.08.2020
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted DKK Kreds 6 Aarhus Syd
Trankær Mosevej 23
8310 Tranbjerg J
Telefon 22116133
E-mail mettejacobsendkk@gmail.com
   
Beskrivelse OBS. Vi følger selvfølgelig regeringens anvisninger, derfor vil der max være 8 kursister på holdet og vi træner med afstand til hinanden. Ved det mindste tegn på sygdom, bliver man hjemme. Det er kun tilladt at møde en kursist op pr tilmeldt hund.

HLT er en ny og spændende træningsform for alle hunde uanset alder.
Modsat vores tidligere familiehunde hold kræver det ingen forudgående træningserfaring at deltage på disse hold. Det er dog en fordel at have gået til hvalpemotivation inden tilmelding, men ikke et krav.

HLT har fokus på familiehundene hvor ejer ønsker at træne, hygge og udvikle sig sammen med sin hund, træningen foregår i et roligt tempo med fokus på den enkelte hund og hvor man er i sin træning. Der lægges vægt på undervisning i ejers kendskab til hundeejerens ansvar over for både hund og det omgivende miljø, hvorfor der er indlagt teori, som giver kendskab til hundens elementære behov, hundeloven, dyreværnsloven, hundens sundhed, soignering osv.

Til træning vil man kunne arbejde med hverdags situationer såsom gåture, indkald, byture, almen dannelse,tricks, daglig håndtering og soignering, hilse og omgang med hunde og mennesker og meget mere. Halvdelen af træningsgangene vil foregå på træningspladsen, mens de resterende vil finde sted i forskellige miljøer - Byen, skoven, stranden osv.

Man kan træne på bronze, sølv og guld niveau, hvor bronze er begynder niveau, dog skal alle starte på bronze niveau og kan rykke videre efter endt træning. Der er desuden mulighed for at gå til prøve, dette er ikke et krav.

Tilmelding er bindende og der tilbage betales ikke ved framelding.

Hunden skal være vaccineret og forsikret for at kunne deltage.

Efter tilmeldingsfristen er udløbet vil man modtage en mail med info omkring hold opstart.

Underviser er Mette Jacobsen
   
Mødetid/sted 20 August
27 August
3 September
10 September
13 September
17 September
24 September
27 September
1 Oktober
8 Oktober
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 500 kr Vi beklager at der ikke er flere pladser på dette arrangement. Du kan evt. kontakte Dansk Kennel Klub Kreds 6 på mettejacobsendkk@gmail.com og høre om muligheden for at komme på venteliste.