Arrangement

Navn Webinar - farvegenetik
Type Kurser
Arrangør Dansk Kennel Klub
Tidspunkt 12.05.2020 kl 19.00 - 02.06.2020 kl 21.00
Tilmeldingfrist 12.05.2020 kl 10:55
  Deltagelse kræver ikke medlemskab
   
Sted Zoom

Telefon 56188141
E-mail kaje@dkk.dk
   
Beskrivelse Webinarrække om farvegenetik

Har du lyst til at blive klogere på baggrunden for de forskellige farve- og pelsvarianter hos hunde?

Så kan du melde dig til DKK's webinarrække om farvegenetik med dyrlæge Helle Friis Proschowsky.

Kurset forløber over fire tirsdage og hvert modul varer to timer. Der vil være indlagt pauser undervejs med mulighed for at stille spørgsmål. Kurset er et sammenhængende forløb, men efter hvert modul vil du som deltager modtage en optagelse af modulet. Hvis det ikke er muligt for dig at være med live alle gange, vil du altså have mulighed for at se optagelsen efterfølgende. Et vist kendskab til grundlæggende genetik vil være en fordel.

- Modul 1, 12. maj (19-21): Hvor kommer farverne fra?
- Modul 2, 19. maj (19-21): Sort, rød eller begge dele
- Modul 3, 26. maj (19-21): Fortyndede farver og merle
- Modul 4, 2. juni (19-21): Krøller eller ej - pelsstruktur m.m.

Om underviseren: dyrlæge Helle Friis Proschowsky. Udover at være dyrlæge har Helle en Ph.d. i genetik, og har i mange år forsket i arvelige sygdomme hos hunde på KU/SUND (tidligere Landbohøjskolen). Siden 2010 har hun arbejdet hos DKK med rådgivning og formidling af sundhedsstof.

Efter tilmelding: Når du har fået en mail, der bekræfter, at du er optaget på kurset, er du velkommen til at sende et billede af din hund til events@dkk.dk sammen med oplysninger om hundens race, kaldenavn og den farve/pelsvariant, den er registreret med.

- - - -
Medlemskab: Ved at blive DKK-medlem kan du spare 399,- ved tilmelding til dette kursus, samt selvfølgelig opnå alle de gode medlemsfordele, herunder et års abonnement på Danmarks bedste hundemagasin, HUNDEN.
   
Mødetid/sted Afviklingen vil foregå via Zoom, så det vil være påkrævet at oprette en profil på Zoom.
Alle tilmeldte vil få tilsendt et link om formiddagen på dagen for webinaret, som skal bruges til at komme ind i webinaret.
Webinaret vil foregå via live kamera, samt skærmdeling. Kamera er ikke en nødvendighed, men kan fungere godt. Mikrofon er dog nødvendigt, da der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Mikrofon kan fx være via et almindeligt headset og husk at tjekke, at din lyd virker, inden oplægget går i gang. Der vil ikke være lydtjek hos deltagerne inden webinaret går i gang.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 799 kr, Medlemspris 400 kr Vi beklager at der ikke er flere pladser på dette arrangement. Du kan evt. kontakte Dansk Kennel Klub på kaje@dkk.dk og høre om muligheden for at komme på venteliste.