Arrangement

Navn Medlemsaften 8. september med Irene Jarnved
Type Foredrag o.lign.
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 1
Tidspunkt 08.09.2020 kl 19.00 - 08.09.2020 kl 21.30
Tilmeldingfrist 01.09.2020 kl 12:00
  Deltagelse kræver ikke medlemskab
   
Sted Rødovregård
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre
Telefon 47173430
E-mail anette.olsen.ao@gmail.com
   
Beskrivelse Adfærd, forebyggelse og håndtering af hverdagsproblemer

Dato: d. 8. september kl. 19.00 ? ca. 21.30

Sted: Rødovregård

Hunde er hunde ? og på trods af den tætte relation, ejer og hund har til hinanden, har hunden en anden adfærd, tankegang og reaktion, end vi ejere har.
Når vi får forståelsen for vores hunds tankegang og handlemønster, er vi bedre i stand til at forebygge uhensigtsmæssig adfærd, uvaner og reelle problematikker i hverdagen.

Når uvanerne ikke forsvinder med alderen (når hvalpetiden/teenagealderen er overstået), eller tager til i omfang, risikerer det at blive til et irriterende moment i hverdagen. Eller måske udvikler det sig ligefrem til et reelt problem.
Og på dette tidspunkt bliver de fleste ejere klar til at gøre en indsats for at få ?vendt skuden? og få uvanen eller problemet løst. Men hvad kan/skal der stille op?

På foredraget vil Irene fortælle om hvordan hverdagsproblemer kan forebygges. Det kan være emner som for eks. at gø ved hegnet, gø af andre hunde, hoppe op af gæster eller stjæle mad fra bordet.
Er problemet allerede en realitet, vil Irene give deltagerne en generel viden om, hvordan vi hundeejere til en vis udstrækning kan håndtere dem.
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 50 kr
   

Du skal være oprettet som bruger på Hundeweb, for at kunne tilmelde. Følg linket og log ind. Er du ikke allerede bruger, opretter du dig ved at følge linket og klikke på 'Registrer ny bruger'