Arrangement

Navn Nose Work Begynder 1 Aarhus
Type Nose Work
Arrangør Dansk Kennel Klub Kreds 6
Tidspunkt 18.01.2020 kl 12.45 - 28.03.2020 kl 14.15
Tilmeldingfrist 04.12.2019
  Deltagelse kræver medlemskab
   
Sted DKK Kreds 6 Aarhus
Hasselager Álle 15
8260 Viby J
Telefon 22116133
E-mail mettejacobsendkk@gmail.com
   
Beskrivelse Nose Work er inspireret af de udfordringer, som specialsøgshunde møder i deres daglige arbejde.
Målsætningen med sporten er at give hunde og deres ejere mulighed for, på en rolig og lettilgængelig måde, at få et aktivt samarbejde igennem Nose Work.

Sporten går ud på, at hunden skal søge efter specifikke dufte i forskellige miljøer, hver ekvipage konkurrerer imod sig selv. Ved at duften placeres i forskellige højder og miljøer med varierende sværhedsgrad, får hunden mental og fysisk stimulation.
Sporten kræver hverken avanceret eller dyr udrustning, men bygger på hundens medfødte instinkt, nemlig at anvende sin lugtesans.

Nose Work er en sport, som alle hunde og hundeejere kan lære. Nose Work er baseret på værdier såsom alsidighed, sikkerhed og hundens mentale og fysiske sundhed. Nose Work er for alle hunde, og selv reaktive hunde kan konkurrere i denne sport, da man er på banen én ekvipage ad gangen.
Der er lagt stor vægt på sikkerhed, og at ingen hund eller hundefører skal kunne komme til skade under træning eller konkurrence.
Desuden er Nose Work en let måde at give hunden mental og fysisk stimulation, og Nose Work-sporten er baseret på, at al indlæring sker igennem forstærkning af ønskværdig adfærd. Det overordnede formål med Nose Work er, at det skal være sikkert og sjovt for samtlige involverede.

Holdet vil bestå af max 6 hunde

Efter udløb af tilmeldingsfristen vil du få besked på den opgivne mail om der er nok tilmeldt til at oprette holdet.
Tilmelding er bindende. Der tilbagebetales ikke ved framelding.

Underviser Mette Jacobsen

Hunden skal have lovpligtig ansvarsforsikring og være vaccineret mod Parvovirus.
   
Mødetid/sted Lørdag den 18 Januar
Lørdag den 1 Februar
Lørdag den 15 Februar
Lørdag den 29 Februar
Lørdag den 14 Marts
Lørdag den 28 Marts
   
   
Pris
Tilmeldingsgebyr Pris 500 kr Vi beklager at der ikke er flere pladser på dette arrangement. Du kan evt. kontakte Dansk Kennel Klub Kreds 6 på mettejacobsendkk@gmail.com og høre om muligheden for at komme på venteliste.